Referenties

Wat anderen van:
Samen met Niels Uitvaartverzorging vinden

Door de persoonlijke aandacht en begeleiding/ondersteuning, kijken wij met een goed gevoel terug op de uitvaart van onze  moeder.
Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart, krijg je de aandacht en wordt alles met zorg geregeld.
Je krijgt tips en adviezen, maar er is voldoende ruimte voor eigen wensen.
Niels is een warm persoon, is zeer betrokken en heeft ons op een fijne manier bijgestaan.
Wij zijn dan ook erg tevreden over de begeleiding van de uitvaart!

Fam. Hendriks 

01-2024

Alles rondom de uitvaart en erna als bijzonder fijn ervaren. Persoonlijk, aandacht, er zijn als het nodig is, maar ook op de achtergrond aanwezig. Ruimte voor eigen invulling, maar ook meedenkend en inlevend. Dankjewel Niels.

E. Stoffers

11-2023

Wij willen jou nogmaals bedanken voor de prettige begeleiding. Je was een steun in de rug. Dank ook voor de foto’s en het mooie filmpje. Het was een mooi samenzijn, Samen met Niels

René, Wilma en Sander

12-2023

Wàt hebben wij het fijn gehad met Niels ,een warme persoonlijkheid ,die ons enorm steunde en meedacht om een mooie uitvaart voor mijn moeder te maken. Hij weet heel goed aan te sluiten bij alle gevoeligheden die veelal een bepalende rol op een uitvaart kunnen spelen. Voor ons een reden om hem warm aan te bevelen bij onze vrienden en kennissen. Daarvoor onze dank.

Ineke Rudolphie

04-2024

Na een eerdere positieve ervaring heeft Niels de uitvaart van onze vader verzorgd.
Het was plezierig dat Niels in die periode van afscheid nemen de rust probeerde te bewaren en mee dacht in oplossingen. Aan onze persoonlijke wensen rondom de uitvaart heeft Niels invulling weten te geven op een manier die bij ons past. Hij was altijd op de achtergrond aanwezig en had oog voor de kleinste details. We hebben de dag van de uitvaart als warm ervaren en Niels heeft het vlekkeloos laten verlopen. Wij kunnen de diensten van Niels dan ook van harte aanbevelen.

Hans N.

04-2024

Bij het overlijden van onze (schoon) moeder en oma heeft Niels ons met buitengewoon respect en zorg bijgestaan. In de dagen die volgden, luisterde hij aandachtig naar al onze wensen en bood hij ons de ruimte en steun die we nodig hadden. Niels’ aanwezigheid was altijd op de achtergrond, waardoor we ons nooit opgejaagd voelden. Zijn integriteit en transparantie in de dienstverlening gaven ons veel vertrouwen. De persoonlijke begeleiding van Niels maakte een wereld van verschil voor ons en we zijn hem daar ontzettend dankbaar voor.
Familie Bouma

06-2024

 

Ik kende Niels al een beetje en heb destijds mijn respect uitgesproken vanwege zijn switch naar het begeleiden en ondersteunen van uitvaarten. Zo kwam ik ook weer met hem in contact. Zaterdagochtend om 8 uur heb ik gebeld. Kreeg direct een goed gevoel dat het geregeld zou worden. Om 9.30 stond hij voor de deur met alles wat op dat moment nodig was. Daarna om de tafel om de dingen te regelen. We hadden nogal wat noten op zang omdat we goed wisten wat we wilden en wat pap had gewild. Dat hij het allemaal tot in de puntjes heeft verzorgd en ons ontzorgd heeft ons als familie enorm geholpen en heel veel rust gegeven tijdens een hectische week! Wij willen als familie Niels dan ook ontzettend bedanken voor de fantastische begeleiding, ondersteuning, zorg maar zeker ook nazorg. “Samen met Niels” is de spijker op zijn kop. Dank je wel.

   Machiel Nieboer

 07-2024

 

Ik wil jou bedanken voor alles wat je voor mij hebt gedaan.
Jij regelde een uitvaart die precies bij mijn man pastte.
Je luisterde naar mijn wensen en naar mijn persoonlijke verdriet.
Ook na de uitvaart heb je nog gebeld en gevraagd hoe het met mij gaat.
Dankjewel.

Corrina

05-2024

Dankjewel Niels voor datgene wat je voor ons gedaan hebt bij het overlijden van onze lieve zorgzame moeder.
Alle recensies spreken al uit wat wij ook voelen en hebben meegemaakt.
Beter kan ik het niet verwoorden.
Nogmaals dankjewel namens

familie de Vroet en familie Smits   

 07-2024

 

Dank je wel voor een goede mooie uitvaart van mijn vader.
Je was er voor mij, en hebt goed voor mij en de kids gezorgd! Je hebt het zo mooi en goed gedaan. Namens mij en de kinderen dank je wel voor de laatste eer voor mijn vader.

Veel liefs Hendrika van D.

06-2024

 

Niels heeft ons bijgestaan bij het afscheid van onze moeder.
Zijn persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen, warmte, flexibiliteit, meedenken en transparantie was heel fijn in de voor ons hectische periode. Het regelen van de formaliteiten en de organisatie van de uitvaart, alles was tot in de puntjes verzorgd. Dankzij Niels heeft onze moeder een waardige en mooie uitvaart gehad waar wij met goede herinnering aan terug kunnen denken. Wij kunnen Niels zondermeer aanbevelen.

 Diana en Gina

07-2024

 

 

,

Onze moeder overleden na toch wel een strijd zowel met zichzelf als met haar omgeving. Ze wilde niets behalve die ene jurk die aan moest in de kist.
Toch zijn we samen met jou tot mooie oplossingen gekomen en kunnen wij als kinderen heel mooi terugkijken naar een bijzondere week!
Dank je wel Niels dat je ons hebt weten te sturen in onze onwetendheid. Een duwtje van “kom we gaan je moeder ophalen” vond ik zeer waardevol maar ook dat je ons begrepen hebt! Jij snapt hoe het werkt en past je aan aan de setting! Compliment!

Nogmaals dank! Lieve groet,

Keeke, Dirk en Janneke

van Reijendam

07-2024

 

 

Plotseling en veel te vroeg hebben wij afscheid moeten nemen van onze (schoon)mam. Vanaf het eerste contact was Niels er voor ons en voor onze emoties. Niels heeft ons goed bijgestaan bij het regelen van de uitvaart en kon goed inschatten wat onze behoeften en wensen hierin waren. Waar wij ruimte nodig hadden om na te denken gaf hij die en waar nodig gaf hij zijn invulling en ideeën om er zo’n mooi mogelijk uitvaart naar onze wensen van te maken. Wanneer we weer eens dezelfde vraag stelden omdat we twijfelden beantwoorde hij dit snel met evenveel geduld.

Ook na de uitvaart was Niels nog begaan met ons en vroeg geregeld even hoe het ging.

Wij zijn Niels dan ook zeer dankbaar en kijken met een goed en tevreden gevoel terug op de uitvaart.,

Fam. Heling

08-2024